Русская версия Versiunea Romana
Calculatorul de leasing
Pentru calcularea mai detaliata a platilor de leasing
Demersul de leasing
Expediati demersul de leasing
1 octombrie 2018
STIMAȚI CLIENȚI, Vă aducem la cunoștință că, începând cu 01 octombrie 2018, MAIB Leasing S.A., va activa conform următorului program de lucru: Luni- Vineri:...
Detalii
29 iunie 2018
Stimați Domni/Doamne, Compania “MAIB-Leasing” S.A. anunță licitația privind selectarea companiilor de asigurare în vederea încheierii contractelor generale de...
Detalii
Noutatile 2017  2018  |  Octombrie  Noiembrie  Decembrie
Informatii despre companie
Compania MAIB-Leasing S.A., una dintre cele mai representative companii de leasing din tara, si-a inceput activitatea in anul 2002. Este compania-fiica a BC Moldova-Agroindbank - una dintre cele mai mari si stabile banci din Moldova.

Scopul crearii companiei a fost dezvoltarea in Moldova a serviciului de leasing, un serviciu financiar competitiv si larg raspindit in intreaga Europa.

MAIB-Leasing S.A. este o companie pozitionata unic, din start orientata strategic spre a deveni lider pe piata autohtona.

Activele noastre principale sunt reputatia si angajatii, fapt pentru care depunem maximum efort pentru a crea o atmosfera pozitiva de lucru bazata pe onestitate, respect si loialitate.

Pozitia noastra de lider se fundamenteaza pe posibilitatea de a gestiona efectiv cu noi insine si de a presta servicii de calitate clientilor, realizind rational si eficient tot ce ne propunem.

Cu ajutorul nostru aveti posibilitatea sa perfectati rapid si usor obiectele procurate in leasing, de orice suma, si sa primiti consultatii de calitate superioara privind serviciile de leasing si avantajele acestora.


web.moldova.org
Curs comercial MAIB-Leasing S.A. la data 12.12.2018
1 Euro= 19.69 MDL
1 USD= 17.34 MDL
Архив >>
Cautare   
Rata oficiala de schimb a BNM la 12/12/2018
  Codul Denumirea Nominal Cursul