Русская версия Versiunea Romana
Calculatorul de leasing
Pentru calcularea mai detaliata a platilor de leasing
Demersul de leasing
Expediati demersul de leasing
18 mai 2018
Stimate client În vederea optimizării procesului de colectare a plăților de la clienți, compania “MAIB-Leasing” S.A., anunță despre sistarea, începând cu...
Detalii
2 februarie 2018
Aviz privind organizarea achiziției Prin prezenta, compania MAIB-Leasing S.A. anunţă licitația privind achiziția: Serviciilor de audit cu obiectiv special:...
Detalii
Noutatile 2017  2018  |  Aprilie  Mai  Iunie
Informatii despre companie
Compania MAIB-Leasing S.A., una dintre cele mai representative companii de leasing din tara, si-a inceput activitatea in anul 2002. Este compania-fiica a BC Moldova-Agroindbank - una dintre cele mai mari si stabile banci din Moldova.

Scopul crearii companiei a fost dezvoltarea in Moldova a serviciului de leasing, un serviciu financiar competitiv si larg raspindit in intreaga Europa.

MAIB-Leasing S.A. este o companie pozitionata unic, din start orientata strategic spre a deveni lider pe piata autohtona.

Activele noastre principale sunt reputatia si angajatii, fapt pentru care depunem maximum efort pentru a crea o atmosfera pozitiva de lucru bazata pe onestitate, respect si loialitate.

Pozitia noastra de lider se fundamenteaza pe posibilitatea de a gestiona efectiv cu noi insine si de a presta servicii de calitate clientilor, realizind rational si eficient tot ce ne propunem.

Cu ajutorul nostru aveti posibilitatea sa perfectati rapid si usor obiectele procurate in leasing, de orice suma, si sa primiti consultatii de calitate superioara privind serviciile de leasing si avantajele acestora.


web.moldova.org
Curs comercial Moldova-Agroindbank la data 25.06.2018
1 Euro= 19.80 MDL
Архив >>
Cautare   
Rata oficiala de schimb a BNM la 06/25/2018
  Codul Denumirea Nominal Cursul